Fysioterapeut

Bo er fysioterapeut med videreutdanning i Fedme og Helse på masternivå. Han har jobbet i Frisk siden 2016 hvor han har arbeidet både med overvektsrehabilitering og langvarig smerteproblematikk. Han har bred erfaring som privatpraktiserende fysioterapeut, medisinsk ansvarlig i idrettslag, og fysioterapeut ved rehabiliteringssenter. Den allsidige bakgrunnen kommer godt med i møte med sammensatte problemstillinger.

Ernæringsrådgiver

Linda Kristell er utdannet ernæringsrådgiver. Hun jobber gjennom eget firma med livsstilsendring, matinspirasjon og individuell tilpasning. Hun er opptatt av hvordan kosthold kan bidra til en aktiv livsstil som gir overskudd i hverdagen. Hun har flere års erfaring med veiledning ved overvekt.

Fysioterapeut

Fredrik er fysioterapeut med videreutdanning i motiverende intervju. Han er opptatt av fysisk aktivitet og helse. Har jobbet flere år med toppidrett, men også i kommunehelsetjenesten. Fredrik mener nøkkelen til å lykkes med endringsarbeid er å sette seg gode mål, skape gode rutiner og ha et støtteapparat rundt seg hvis ting blir vanskelig.

Klinisk ernæringsfysiolog

Kristine er utdannet klinisk ernæringsfysiolog og har videreutdanning i samtaleteknikken Motiverende intervju. I Oppfølgingsenheten Frisk jobber hun med rehabilitering ved overvekt. Hun er også tilsatt i Sykehuset Innlandet hvor hun arbeider med rehabilitering etter hjerneskade og ved muskel- og skjelettsmerter.

Fysioterapeut

Pål er utdannet idrettspedagog og fysioterapeut. Han har jobbet som idrettslærer, personlig trener og fysioterapeut for Lillestrøm topphåndball i eliteserien. Han har vært teamleder for rehabilitering for overvekt ved Oppfølgingsenheten Frisk.

Morten Bakken

Fysioterapeut

Fysioterapeut, Oslo

Stine Thorsrud Willard

Fysioterapeut

Fysioterapeut, Oslo

Marte Sveen

Fysioterapeut

Bo Randers

Fysioterapeut

Marte Ottesen

Klinisk ernæringsfysiolog, Oslo