Velkommen til Frisk Spesialists digitale sykehus

 

1. Videokonsultasjoner:

Vi har mulighet for å gjennomføre videokonsultasjoner via Norsk helsenett sitt system som heter Join eller Delta. Du trenger ikke laste ned noe programvare på forhånd. Invitasjoner sendes ut på epost og/eller SMS og inneholder en lenke som du trykker på for å komme til konsultasjonen. Du kan benytte datamaskin/nettbrett/smarttelefon for å gjennomføre konsultasjonen, det eneste kravet er at enheten har kamera og mikrofon. Du kan logge på med både BankID og engangspassord via SMS. Trykk her for å komme til hjelp med dette. Om det er første gangen du bruker dette kan du prøve en testsamtale: Trykk her

2. Digital læringsplattform

Denne heter Bridge og du får tilsendt SMS med lenke, brukernavn og passord ved oppstart hos oss. Denne er også tilgjengelig på datamaskin/nettbrett/smarttelefon og krever ingen nedlastning for å fungere. Vi anbefaler å benytte datamaskin eller nettbrett for å se videoer og innhold, det fungerer også på mobil, men kan være utfordrende med liten skjerm. Her legges det ut forelesningsnotater, videoforelesninger, oppgaver, timeplaner og annet nyttig innhold. Trykk her for å komme til plattformen.

3. Kartleggingsportal (Checkware)

Her skal du fylle inn kartlegginger. Dette er en portal som du skal logge deg inn med ved hjelp av BankID. BankID er sikker identifisering og signering på nett, dine besvarelser er derfor helt trygge og er kun synlig for oss som behandlere i Frisk. Trykk her for å komme til portalen.